tisdag 14 augusti 2007

Kriget mellan dom två danskarna fortsätter

Nicki Pedersen har hotat Hans N Andersen dagen efter Målilla Gpt.
Hans N säger till TT att så skett.
Men är det ett spel för galleriet mellan danskarna som båda vill vara herre på täppan?
Både Nicki och Hans N har mycket vinna i sig och sedan Nicki inte fick vara lagkapten för Danmark i nyligen avslutade Lag vm tog hårt på Nicki.
Lagkaptens bindeln gick till ovannämde Hans N.
Incidenten i Målilla var egentligen aldrig någon incident, Hans N körde inte ner Nicki när han kom på innern och tog sig förbi på mållinjen.
Det var hård racing men inget oschysste.

Tittar man i backspegeln så var det inte helt friktionsfritt mellan Erik Gundersen och Hans Nielsen när dom två slogs om att vara bäst i Danmark i sin gren på sin tid.

Ett spel för galleriet eller ej passa på och njut av två mycket duktiga speedwayförare.



5 kommentarer:

Anonym sa...

Tror mycket är ett sätt att få uppmärksamhet. Den store skillnaden på de båda är att Hans spelar snäll och ödmjuk vid sidan av medan Nicki säger vad han tycker. På banan är de lika hårda även om Nicki blivit mycket bättre i år.

Niclas sa...

Tycker det här börjar bli lite väl mycket nu, det är kul med bra racing, men jag tror att om ingen tar tag i det där snart, så kommer det sluta med att den ene med avsikt kör ner den andre.

Finns det ingen tåga i de danska ledarna. Det är ju för fan bara att ta de i kragen och leda in dem till bordet.

Masen sa...

Huvudsaken är att det skrivs om speedway

Anonym sa...

Åh så skönt det var i lördags. Först vurpar den jäveln och det kostade iallafall några kronor. Sen blev han förnedrad på mållinjen av fienden nr 1. Sen trodde man att det skulle sluta med att han gjorde bort sig på banan och i depån då han sprutade ner Hans N och hade sig. Samt gråta framför tv kamerorna. Men det var tydligen inte nog. Han hade visst hotat Hans också. Vad ska man säga? Vilken dåre. Och som jag älskar när det går dåligt för han.

Sen har han ju inte öppnat så starkt idag i Avesta. Fan vilken härlig vecka.

He he he... Hata hata hata :).

Anonym sa...

björn:
"spelar snäll"? Herregud. Hans är snäll, trevlig och lugn vid sidan om banan. Alltid varit. Finns ingen mysigare förare.