lördag 13 oktober 2007

Andreas Jonsson vinnare av Gelsenkirchen

Andreas Jonsson vann $100.000 dollar vilket i svenska kronor är ca: 640.000:- när han korsade mållinjen i finalheatet i tyska Gelsenkirchen inför 35.000 tusen åskådare.

Detta var det hundrade gpt sedan starten 1995.

4 kommentarer:

k4jj4n sa...

aj aj aj aj att han skulle vinna själv hade jag slagit vad med fimpen om hundra spänn om att nicki pedersen skulle vinna med det gick i kras..:( trodde faktiskt på honom men han visade sig vara lite mänsklig idag och gick i en grop i semifinalen och var då borta..adams hade bara flyt i semin så han var inte värd att vinna vilket han inte gjorde ;) den jag tycker var mest värd at vinna i finalen var Greg med tanke på att han har haft det motigt ett tag och behövde lite uppgång i karriären men men så är det.../Alex E

Anonym sa...

alex: Så AJ har inte haft det motigt då? AJ är inte svensk? AJ är inte ung och lovande och Greg gammal och på väg ner?

Du är inte svensk va? Kan du inte vara.

Skönt att Nicki-aset inte vann.

Anonym sa...

AJ AJ ingen matförfgiftning inga skador och inget maskinfel, men trots allt ett litet försiktigt uttal om banan, det kan ju vara bra att förbereda ursäkterna ifall det skulle gå åt skogen. Men han är ju trotts allt svensk, men det skiter jag fullständigt i för han är den värsta jävla gnällfi**an inom svensk speedwaysport så jag unnar honom inte en seger i en GP tävling tyvärr.... Hoppas inte att hans troliga wildcard kostar en trevlig kille som Fredrik Lindgren en plats i nästa års GP.

Anonym sa...

anonym: du är sjuk. lär dig stava.